5%
Reducere cu cardul


Unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui, KFC inovează piaţa prin modul de preparare a produselor, acestea fiind pregătite pe loc, în restaurante.
De la condimentat la marinat, puiul de la KFC are tot timpul un gust unic şi delicios pe care orice client al restaurantului îl iubeşte şi îl face să revină ori de câte ori are ocazia.

Adresele restaurantelor KFC în Chişinău:
1.  str. Arborilor 21, mall MallDova, et. 4
2.  bd. Moscova 1/4
Localizat în oraşul Chişinău, KFC oferă o varietate de mâncare pe bază de pui. Vino cu ISIC în restaurantele KFC şi primeşti 5% reducere la orice comandă.

5% la orice comandăKFC (Kentucky Fried Chicken)

adresa:mun. Chişinău, str. Arborilor 21, mall MallDova, et. 4; bd. Moscova 1/4.
date de contact: 022 603 360
descriere:

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. Peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări. În Moldova, lanţul KFC numără 2 restaurante, fiind parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. 

Povestea KFC începe cu peste 70 de ani în urmă, când Colonelul Sanders a descoperit o combinaţie secretă de 11 ierburi şi condimente, ce urmă să devină cea mai faimoasă reţetp de pui din lume. Inovaţia KFC constă în modul de preparare a produselor, acestea fiind pregătite pe loc, în restaurant. Condimentat, picant sau nepicant, marinat şi pregătit după Reţeta Originală®, Reţeta Hot & Spicy ® sau Extra Crispy, puiul de la KFC are întotdeauna acel gust unic şi delicios pe care clienţii îl iubesc şi pentru care întotdeauna revin la KFC.

La KFC singurul nostru secret este reţeta, în rest totul e la îndemâna ta.