50%
Reducere cu cardul


Cool Dog Pub este unul dintre puţinele localuri care reuşeste să păstreze într-un singur loc aproape toate bucuriile noastre. Deschis recent, acesta este amenajat şi decorat astfel încât să te simţi cât se poate de confortabil, indiferent dacă eşti plin de veselie în compania prietenilor, sau calm, savurând o cafea matinală! Pe lângă bucatele şi băuturile specifice unui pub cum ar fi racii şi berea proaspătă, acesta mai răsfaţă şi copilul din tine. La Cool Dog găseşti billiard (10 lei), XBox (consum minim de doar 50 lei), fotbal de masă (gratuit), dar şi jocuri de masă gratuite precum Monopoly, UNO şi multe altele. În plus, administraţia are grijă să te mai bucure în weekend, cu muzică live iar staff-ul localului se caracterizează printr-o amabilitate distinctă.

Ştii cât de mult contează să ai un local preferat în oraşul în care trăieşti? Mergi cu cardul ISIC, ITIC, IYTC sau SCHOLAR la Cool Dog Pub şi acest loc cu siguranţă va deveni unul adorat de tine şi prietenii tăi! Mai ales că Cool Dog îţi oferă reduceri, pentru ca să-ţi ridice dispoziţia la mijloc de săptămână sau în weekend!

Fiind posesor al cardului poţi beneficia de:
  • 10% la tot meniul pub-ului în orice zi
  • 50% la cafea şi derivatele ei în fiecare zi de marţi
  • 20% la toate cocktailurile nealcoolice în fiecare zi de miercuri
  • 20% la toată gama de ceaiuri în fiecare zi de joi
  • 50% la consumul minim pentru a juca XBox! În loc de 100 de lei, comandă doar de 50 de lei şi distrează-te de-a binelea!
Reducerea de 10% este valabilă şi în zilele de marţi, miercuri şi joi, în care beneficiezi de reduceri adiţionale.
Posesorii cardului sunt rugaţi să prezinte cardul chelnerului de la bun început.

Cool Dog Pub

adresa:str. Decebal 23/1, c/c "Jumbo" et.4
link:
date de contact:079030980
descriere:Cool Dog Pub este localul care are grijă să-ţi creeze o dispoziţie bună cu tot felul de gustoşenii şi jocuri, cum ar fi XBox, fotbal de masă sau Monopoly, dar şi să aibă grijă de buzunarul tău. Acesta se evidenţiază printr-o atmosferă prietenoasă şi bucătari care ştiu să-ţi răfeţe simţurile gastronomice. Cool Dog este aşa cum trebuie să fie un pub adevărat, cireaşa de pe tort fiind designul nemaipomenit al localului.