5%
Reducere cu cardul


      SAKURA Sushi face un pas în întâmpinarea celor mai alese dorinţe gastronomice, şi vă aşteaptă cu un meniu variat. Experienţa SAKURA în arta culinară pleacă de la premisa că mâncarea este mai bună atunci când este preparată din cele mai proaspete ingrediente, atent selecţionate. Atât calitatea şi prospeţimea ingredientelor, dar şi talentul şi priceperea bucătarilor vă vor oferi la SAKURA Sushi o experienţă culinară unică, într-un spaţiu cu design minimalist, predominat de culori închise şi accente de bambus.
Ştii cât de mult contează să ai un local preferat în oraşul în care trăieşti? Mergi cu cardul ISIC, ITIC, IYTC sau SCHOLAR la  SAKURA şi acest loc cu siguranţă va deveni unul adorat de tine şi prietenii tăi! 

Fiind posesor al cardului poţi beneficia de:
  • 5% la tot meniul localului în orice zi

SAKURA

adresa:Chisinau, str . Arborilor 7
date de contact:Burlacenco Vlad
022 505 522
descriere:

   SAKURA- este un local perfect  , unde poţi s-ă te delectezi cu cele mai gustos meniu din bucătaria japoneză.

   Sushi este un fel de mâncare specific bucătăriei japoneze. Principalul ingredient este orezul (acrit cu oţet) combinat cu diverse alte ingrediente, gătite sau in stare crudă, cel mai adesea peşte crud.

Sushi este o mâncare relativ nouă chiar şi în Japonia. A fost gătitită pentru prima oară la începutul secolului al XIX-lea. Înainte vreme, orezul acrit cu oţet era folosit ca metodă de conservare prin fermentaţie a peştelui, peştele fiind învelit complet în astfel de orez

Exista diverse tipuri de sushi: rulouri infăşurate in foi de alge marine presate, bucăţi mici de orez frământate de mână şi servite cu peşte crud sau icre, bucăţi de peşte crud presărate peste o farfurie cu orez. Există şi variante de sushi in care in loc de orez se foloseşte tofu.