20%
Reducere cu cardul


În 1960, ca rezultat al marelui dezgheţ politic şi al unei necesităţi stringente de crea un teatru pentru copii şi tineret, la Chişinău se naşte un nou teatru – “Luceafărul”.
Politica repertorială a teatrului se axează pe o bună dramaturgie universală, clasică şi contemporană şi pe noile creaţii dramatice ale scriitorilor moldoveni.
După jubileului de 50 de ani, „Luceafărul” rămâne a fi un teatru tânăr, păstrând elanul şi forţa specifică vârstei tinereţii.

Teatrul "Luceafărul" este unul din principalele teatre din Chişinău.

Vino cu unul din cardurile ISIC, SCHOLAR, IYTC, ITIC şi beneficiază de 20% reducere la bilete, la spectacolele pentru maturi.

Notă: Biletele cu reducere pot fi achiziţionate doar la casele de bilete.

Teatrul Republican Luceafarul

adresa:mun. Chişinău, str.Veronica Micle, 7
date de contact:Casa de bilete: (022) 22-65-20
descriere:În 1960, ca rezultat al marelui dezgheţ politic şi al unei necesităţi stringente de crea un teatru pentru copii şi tineret, la Chişinău se naşte un nou teatru – “Luceafărul”. Politica repertorială a teatrului se axează pe o bună dramaturgie universală, clasică şi contemporană şi pe noile creaţii dramatice ale scriitorilor moldoveni.
După jubileului de 50 de ani, „Luceafărul” rămâne a fi un teatru tânăr, păstrând elanul şi forţa specifică vârstei tinereţii.