10%
Reducere cu cardul


De mai bine de 4 ani Cuptorul cu lemne Corso te-a obişnuit cu cea mai gustoasă pizza. Respectăm tradiţia şi coacem o pizza pe vatră lângă lemnele ce ard liniştit, un blat subţire şi pufos, ingrediente atent selecţionate de cea mai bună calitate, o pizza pe gustul tău, delicioasă şi plină de savoare.Din făină de cea ma bună calitate, sos de roşii, mozzarella, legume proaspete şi nu în ultimul rând din ingrediente speciale ia naştere cea mai savuroasă şi bogată pizza din oraş. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile şi pretenţiile clienţilor noştri, atât reţete clasice cât şi reţete originale, reţete atent concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Vă garantăm astfel că veţi avea parte de cea mai gustoasă pizza servită în restaurante, acasă sau la birou.Atunci când vrei o pizza adevărată merită sa apelezi la Cuptorul cu lemne Corso, ai garanţia calităţii şi al gustului, al seriozităţii şi profesionalismului dezvoltat neîncetat în folosul tău.
Daca vrei să iei masa în oraş cu prietenii tăi, pizza este o bună alegere, mai ales când ISIC iţi oferă reduceri:

5% reducere la consumul de până la 500 lei
10% reducere la consumul mai mare de 500 lei

Cuptorul cu lemne CORSO

adresa:str. M. Eminescu, 17; str. M. Sadoveanu, 20/1, et. 3, Family Shopping Center
date de contact:022 / 23 21 22 (serviciu livrare);
060667656;
068503703
descriere:

De mai bine de 4 ani Cuptorul cu lemne Corso te-a obişnuit cu cea mai gustoasă pizza. Respectăm tradiţia şi coacem o pizza pe vatră lângă lemnele ce ard liniştit, un blat subţire şi pufos, ingrediente atent selecţionate de cea mai bună calitate, o pizza pe gustul tău, delicioasă şi plină de savoare.

Din făină de cea ma bună calitate, sos de roşii, mozzarella, legume proaspete şi nu în ultimul rând din ingrediente speciale ia naştere cea mai savuroasă şi bogată pizza din oraş. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile şi pretenţiile clienţilor noştri, atât reţete clasice cât şi reţete originale, reţete atent concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Vă garantăm astfel că veţi avea parte de cea mai gustoasă pizza servită în restaurante, acasă sau la birou.

Atunci când vrei o pizza adevărată merită sa apelezi la Cuptorul cu lemne Corso, ai garanţia calităţii şi al gustului, al seriozităţii şi profesionalismului dezvoltat neîncetat în folosul tău.