20%
Reducere cu cardul


Natura ne-a înzestrat cu o putere, flexibilitate şi viteză extraordinară. Dar aceste calităţi treptat se pierd în ritmul nebun al oraşului modern care dictează nişte reguli diferite de cele cunoscute de noi.
De aceea chiar în inima capitalei noi am deschis pentru Dvs. JungleFitness, o adevărată junglă care va descoperi la Dvs. capacităţile care au devenit o normă pentru vieţuitoarele pădurilor tropicale.
Devino rapid ca ghepardul, puternic ca tigrul şi flexibil ca şarpele la JungleFitness!
JungleFitness este locul unde vă puteţi realiza potenţialul sută la sută!

Doriţi să vă măriţi masa musculară? Să slăbiţi? Sau să întăriţi rezultatele obţinute? Veniți la ”Jungle Fitness” și antrenorii clubului vă vor ajuta să atingeți scopul dorit prin elaborarea unui program special de antrenament şi un regim alimentar. 
Cu legitimațiile ISIC ai următoarele reduceri:
  • ISIC/ SCHOLAR: 20% reducere la abonamentul nelimitata
  • IYTC/ ITIC: 1 lună gratis, la procurarea abonamentului anual + 10 invitați unici;
                      8 invitați unici, la procurarea abonamentului de 6 luni.

Jungle Fitness

adresa:1.V. Alecsandri, 143, Centru. 2.Ceucari, 2/3, Posta Veche.
date de contact:079717788
079675656
descriere:

Serviciile noastre

Sala de forţă
Dezvoltăţi-vă forţa musculară şi măriţi masa musculară în sala noastră de forţă. Alternaţi exerciţiile la aparatele de antrenament cu exerciţiile la basculă pentru a obţine nişte rezultate mai bune!
Zona cardio
Nu uitaţi să faceţi antrenamente cardio. Scopul antrenamentelor cardio este de a vă asigura în primul rând o inimă sănătoasă şi numai după aceasta arderea grăsimilor.
Zona pentru exerciţii de extensie
Încheie antrenamentul cu exerciţii de extensie. Păstraţi-vă flexibilitatea articulaţiilor cu care v-a înzestrat natura încă de la naştere.
Bar fitness + zonă Wi-Fi
Nu uitaţi că 80% din succesul Dvs. depinde în mare măsură de regimul alimentar sănătos. Concretizaţi la barmenul nostru ce fel de cocktail vă va ajuta după antrenamente să vă atingeţi scopul antrenamentului.
Vestiare confortabile
Pregătiţi-vă de antrenamente şi încheiaţi antrenamentul în ambianţa confortabilă oferită de vestiarele noastre.
Personalul
Doriţi să vă măriţi masa musculară? Să slăbiţi? Sau să întăriţi rezultatele obţinute? Fiecare sarcină necesită elaborarea unui program special de antrenament şi regim alimentar. Antrenorii noştri sunt înţelepţi ca şarpele Kaa şi vă vor ajuta să atingeţi rezultatul scontat. Toţi antrenorii noştri deţin certificate de instructori de fitness, precum şi sunt premianţi la diferite tipuri de sport.