Queen Fitness  este un club modern de fitness exclusiv pentru femeicu un concept de desighn sport-modern-classic.Sălile sunt amplasatela străzile principale (V.Alecsandri 11,Bd.moscova 6) și  puteți găsi foarte ușor. Sunt dotate cu vestiar duș, WC, cabinete de masaj.Puteți folosi Wi-fi, la fel să beți apă și să savurați cîte o cafea. Colectivul este primitor și amabil, instructorii de fitness sunt profesionişti certificați cu acreditare internațională. Prioritatea lor este de a presta servicii la cel mai înalt nivel, ca  D-stră să aveți cele mai bune rezultate, astfel avînd o varietate largă de antrenamente : Body Sculpt, Pilates, Fitball, Step Aerobic, Kangoo Jumps, Jumping, Zumba.
Toţi îşi doresc un abdomen plat, picioare lucrate, dar şi un fese bombate continuate cu un spate arcuit si sexy, nu-i aşa?
Şi din motivul acesta, #Queen #Fitness ne vine în ajutor împreună cu #ISIC #Cards!
Toţi deţinătorii cardurilor: ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar beneficiază de:
 - 15% reducere la  serviciile Fitness
 - 5% reducere la servicii de Masaj.

Queen Fitness

adresa: RÎŞCANI Bd. Moscovei 6, et.3, TELECENTRU Vasile Alecsandri 11
date de contact:RÎŞCANI - tel: 022 496 591
mob: 060 060 303
mob: 096 111 227
TELECENTRU - tel: 022 920 921
mob: 060 060 302
mob: 069 111 227
descriere:Queen Fitness  este un club modern de fitness exclusiv pentru femeicu un concept de design sport-modern-classic. Sălile sunt amplasatela străzile principale (V.Alecsandri 11,Bd.moscova 6) și  puteți găsi foarte ușor. Sunt dotate cu vestiar duș, WC, cabinete de masaj.Puteți folosi Wi-fi, la fel să beți apă și să savurați cîte o cafea. Colectivul este primitor și amabil, instructorii de fitness sunt profesionişti certificați cu acreditare internațională. Prioritatea lor este de a presta servicii la cel mai înalt nivel, ca  D-stră să aveți cele mai bune rezultate, astfel avînd o varietate largă de antrenamente : Body Sculpt, Pilates, Fitball, Step Aerobic, Kangoo Jumps, Jumping, Zumba.