L'AMBRE stie foarte bine cât de importante sunt relațiile interpersonale cum ar fi: onestitatea, deschiderea și angajamentul. Aceste valori ne ghideaza in afaceri, motivul pentru care în fiecare caz, fac tot posibilul pentru a ajuta clienții să-şi aleagă produse cosmetice și parfumuri, care sunt cele mai potrivite pentru ei. Consultanții L'ambre  au cunoștințe profesionale și materiale substanțiale esențiale care fac o echipă de consilieri profesioniști.In momentul crearii companiei principalul scop  nu a fost doar lansarea unor produse pe piata, care ar aduce in viata oamenilor ceva luminos, fermecator, si principalul- ceva ce ar corespunde preferintelor personale a fiecarei persoane in parte, dar si cel de ai invata sa se descurce in trasaturile fine ale stiintei frumosului.
Dacă vrei să ai un aspect exterior frumos şi îngrijit #ISIC îţi propune să utilizezi cosmetica L'ambre, Fii mai gingaşă cu L'ambre.
Ia unul din cardurile ISIC, ITIC, IYTC sau ISIC Scholar şi profită de 10% reducere de la toate produsele L'Ambre.

L'AMBRE

adresa:Str. Mitropolit Varlaam 65, oficiul 108-110 "B"
date de contact:Anatolie: 069366906

descriere:L'AMBRE stie foarte bine cât de importante sunt relațiile interpersonale cum ar fi: onestitatea, deschiderea și angajamentul. Aceste valori ne ghideaza in afaceri, motivul pentru care în fiecare caz, fac tot posibilul pentru a ajuta clienții să-şi aleagă produse cosmetice și parfumuri, care sunt cele mai potrivite pentru ei. Consultanții L'ambre  au cunoștințe profesionale și materiale substanțiale esențiale care fac o echipă de consilieri profesioniști.In momentul crearii companiei principalul scop  nu a fost doar lansarea unor produse pe piata, care ar aduce in viata oamenilor ceva luminos, fermecator, si principalul- ceva ce ar corespunde preferintelor personale a fiecarei persoane in parte, dar si cel de ai invata sa se descurce in trasaturile fine ale stiintei frumosului.