Igiena insuficientă a cavității bucale este una din cele mai frecvente cauze ale afecțiunilor stomatologice. Caria, gingivita, paradontita sunt printre bolile ce pot fi prevenite prin igienizare sistematică. Dar nu întotdeauna curățirea zilnică a dinților, deși foarte necesară,  este suficientă pentru înlăturarea definitivă a plăcii bacteriene și, mai ales, a tartrului dentar.
Iată de ce, adresarea pentru ajutorul unui specialist este mai mult decât oportună. Stomatologul, pe lângă procedură propriu-zisă de igienizarea profesională îți va recomandă o tehnică adecvată de periaj și alte metode pentru menținerea unei igiene satisfăcătoare de sine stătător. 

La prezentarea cardului ISIC, ITIC sau IYTC, Clinica Stomatologică Boghean Dental îți acordă reducere de 15% pentru un zimbet mai frumos si dinti mai sanatosi.
Reducerea este valabilă pentru următoarele servicii:
- tratament dentar;
- protezare;
- curăţare şi detartraj .

Centrul Medical Fluid

adresa:mun. Chişinău, str. Bucureşti, 64
date de contact:tel: 022226186
descriere:Centrul Medical "FLUID" este deschis pentru Dvs. de mai mult de douăzeci de ani. Sarcina principală a centrului este îngrijirea medicală eficientă de nivel înalt, la un preț accesibil. Reguli de bază pentru funcționarea centrului medical au fost proiectate special pentru pacienţi care apreciază timp și calitatea serviciilor lor. Organizarea eficientă a lucrului garantează deservirea calitativă si rapidă.