Robert's Coffee este o cafenea gastronomică fondată în Helsinki de Robert Pauling.În anul 1876 Gustav Pauling, străbunicul lui Robert Pauling, a fondat prima bază de prăjire a cafelei și prima cafenea din Scandinavia, folosind boabele recoltate și aduse din zona Ecuatorului. Lantul cafenelelor Robert's Coffee a străbătut pagini de istorie, fiind adus până în zilele noastre de Robert Pauling. Robert's Coffee este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de cafea din întreaga lume, care detine baza proprie de prăjire a cafelei. 
Magazinele de cafea au fost infiintate în toate tările scandinave, Turcia, Singapore și Moldova. Familia Robert, care a învătat de la turci tehnica de prăjire a cafelei, prin lantul de magazine deschise a adus înapoi tării noastre cafeaua îmbogătită cu arome una mai diferită decât alta.
La prezentarea cardului ISIC, ITIC sau IYTC, Cafeneaua Gastronomică Robert's Coffee  îți acordă reducere de 10% pentru cea mai plăcută călătorie a gustului...
Reducerea este valabilă pentru tot consumul. (excepţie Alcoolul)

Robert's Coffee

adresa:str. 31 August 1989,113; str. Arborilor, 21
date de contact:tel: +(373) 79-772-829;
+(373) 22-240-276;+(373) 22-000-527
e-mail: office@robertscoffe.md
descriere:Robert’s Coffee, este o cafenea gastronomică fondată în Helsinki de Robert Pauling. În anul 1876 Gustav Paulig, străbunicul lui Robert Paulig, a fondat prima bază de prăjirea a cafelei și prima cafenea din Scandinavia, folosind boabele recoltate și aduse din zona Ecuatorului. Lanțul cafenelelor Robert’s Coffee a străbătut pagini de istorie, fiind adus pănă in zilele noastre de Robert Paulig.