Categoria de cadouri personalizate a fost conceputa pentru a oferi servicii de personalizare a cadourilor. Cadourile personalizate au devenit foarte cautate in ultimul timp. Fie ca e vorba de cadouri pentru barbati, femei, copii, Fotomoments.md va ajuta in orice situatie. Cadourile achizitionate de la ei pot fi personalizate usor folosind campurile existente pe pagina de produs. Daca sunteti in cautare de cadouri personalizate pe care sa le oferiti celor dragi, sunteti bineveniti sa apelati la Fotomoments.md.
Sunt la dispozitie sa va ofere mai produse personalizate: 
1. Canute
2. Rame
3. Pernute
4. Puzzle
5. Tricouri
6. Mouse Pad-uri
7. Farfurii
8. Calendare
9. Breloace
10. Ceasuri
11.Diploma si Medalii
12. Sortulete si Chipiuri
13. Huse
Si toate acestea pot fi personalizate.

Vrei să faci un cadou mai special pentru persoana dragă?
Tot ce trebuie să faci este să mergi la Fotomoments.md cu unul din cardurile : ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar şi pe lîngă serviciile de înaltă calitate, Fotomoments.md îţi garanteză şi reducere de 15 % la toate produsele şi serviciile companiei.

FotoMoments.MD

adresa:Chisinau, Gemenii, et. 4
date de contact:Tel: 079545499/022226028
descriere:FotoMoments.Md este locul, unde puteţi face la comandă produse personalizate, pe placul dumneavoastră. Prosusele noastre de o calitate foarte bună, create special pentru imprimare. Suntem o echipă tînără, plină de idei, forţă, energie, specializaţi pe diverse tipuri de imprimeuri.