Restaurantul tînăr - El Greco, este foarte bine situat, exact în centrul oraşului Chişinău ceea ce îl face foarte uşor de găsit. Personalul este foarte politicos și mîncarea este foarte gustoasă. De asemenea, cel mai bine este să rezervați o masă cu câteva ore înainte, ar putea să fie foarte populată la sosirea în local. În seara târziu, se Eliberează Dance-Floor-ul pentru cei care doresc să danseze puțin. Important de ştiut, localul dispune şi o terasă largă în stilul grecesccare îşi deschide uşile în anotimpul frumos cu soare. 
Toţi deţinătorii cardurilor : ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar pot merge la cel mai grecesc local din Moldova - El Greco. 
El Greco, doar pentru adevăraţii fani a bucătăriei greceşti!

El Greco Restaurant

adresa:Strada Vasile Alecsandri 86, Chișinău, Moldova
link:
date de contact:+373 79007705 / +373 69711151
descriere:Restaurantul tînăr - El Greco, este foarte bine situat, exact în centrul oraşului Chişinău ceea ce îl face foarte uşor de găsit. Personalul este foarte politicos și mîncarea este foarte gustoasă. De asemenea, cel mai bine este să rezervați o masă cu câteva ore înainte, ar putea să fie foarte populată la sosirea în local. În seara târziu, se Eliberează Dance-Floor-ul pentru cei care doresc să danseze puțin. Important de ştiut, localul dispune şi o terasă largă în stilul grecesccare îşi deschide uşile în anotimpul frumos cu soare.