Makeup-ul este una din pasiunile tale? Vrei sa inveti cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj sau vrei sa iti transformi pasiunea in job? In cadrul cursului de Machiaj Profesional organizat de Lambre Make-up Courses vei invata de la adevarati profesionisti cum sa realizezi toate tipurile de machiaj, fie ca este vorba despre machiajul corector (in functie de trasaturile si fizionomia clientului) sau machiajul special
(pentru sedinte foto, prezentari de moda, filmari video sau televiziune
si film). De la simple machiaje de zi sau de seara, pana la machiaje
pentru evenimente speciale sau chiar sedinte foto sau film, un Make-up Artist trebuie sa stapaneasca toate tehnicile si sa respecte regulile specifice fiecarui tip de machiaj.
Beneficiarii cardurile : ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar pot să devină profesionişti în domeniul Make-up-ului şi să beneficieze de o reducere de :

- 20 % reducecere pentru cursul de Make-up
- 20% reducere pentru cursul de îngrijirea tenului.


L'Ambre Make-up Courses

adresa:Str. 65 Mitropolitul Varlaam, oficiu 108-110 B, Chisinau, Moldova
date de contact:Cristina- +373 69785198
descriere:"Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat…
Cea mai importanta caracteristica a machiajului este versatilitatea acestuia: poti fi un alt personaj in fiecare zi."
Vrei sa inveti cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj sau vrei sa iti transformi pasiunea in job? In cadrul cursului de Machiaj Profesional organizat de L'Ambre Make-up Courses vei invata de la adevarati profesionisti cum sa realizezi toate tipurile de machiaj, fie ca este vorba despre machiajul corector (in functie de trasaturile si fizionomia clientului) sau machiajul special (pentru sedinte foto, prezentari de moda, filmari video sau televiziune si film). De la simple machiaje de zi sau de seara, pana la machiaje pentru evenimente speciale sau chiar sedinte foto sau film, un Make-up Artist trebuie sa stapaneasca toate tehnicile si sa respecte regulile specifice fiecarui tip de machiaj.