Restaurantul "Acasă la mama " a fost numit astfel, nu întîmplător. Ideea de a crea un astfel de local a apărut din sentimentul de nostalgie si dor de casa, dor de perioada in care toți noi, copilăream iar buna dispoziția, liniștea și voia bună domina mai tot timpul. Aici, "Acasă la mama " este exact acea atmosfera din copilărie, unde ați putea să vă rețineți pentru ore bune fără senzaţia de grabă, locul unde vă puteți deconecta de la ritmul tumultuos al vieții și de rutina mult obositoare, uneori.Gazda amabilă care vă întîmpină cu căldură și zîmbet vă face să vă simțiți foarte așteptați și dragi casei.
Toţi deţinătorii cardurilor ISIC, ITIC, IYTC, şi ISIC Scholar beneficiază o reducere de 10% la tot meniul de la restaurantul cu mîncare tradiţională "Acasă la Mama"!

Acasa la Mama

adresa:Petru Rares 59 Chisinau, Moldova
date de contact:+373 22 990 988 - Olesea
descriere:Restaurantul "Acasă la mama " a fost numit astfel, nu întîmplător. Ideea de a crea un astfel de local a apărut din sentimentul de nostalgie si dor de casa, dor de perioada in care toți noi, copilăream iar buna dispoziția, liniștea și voia bună domina mai tot timpul. Aici, "Acasă la mama " este exact acea atmosfera din copilărie, unde ați putea să vă rețineți pentru ore bune fără senzaţia de grabă, locul unde vă puteți deconecta de la ritmul tumultuos al vieții și de rutina mult obositoare, uneori. Gazda amabilă care vă întîmpină cu căldură și zîmbet vă face să vă simțiți foarte așteptați și dragi casei.