Spunem deseori că ochii sunt oglinda sufletului, de aceea obișnuim să-i punem în evidență prin diferite metode și șiretlicuri. Dar în același timp, tot ce aplicăm pe pleoape, gene sau sprâncene căutăm să fie cât mai puțin dăunător, comod și cu un aspect cât mai natural.                                                                                                                                                              Extensia genelor este o procedură care a apărut în scopul soluționării problemelor genelor rare și subțiri. Această metodă este o alternativă sigură pentru rimel, genele au aspect natural și nu se compară cu tradiționalele gene false. Este soluția ideală pentru femeile care sunt nemulțumite de aspectul genelor naturale și nu au timp sau aptitudini de a le face perfecte.Un corp perfect de neted, fără fire de păr este visul oricărei femei. Femeile din toate timpurile au aspirat către acest rezultat în diferite moduri.Epilarea cu ceară este cunoscută încă din antichitate - și anume cu ajutorul acestui tip de epilare, femeile din est își făceau un corp elegant și atractiv.De atunci s-au schimbat puține – ceara caldă sau fierbinte se aplică pe piele și după solidificare se îndepărtează împreună cu firele de păr, cu ajutorul unor șervețele speciale.
Deţinătorii cardurilor ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar pot profita de  mai multe reduceri la diferite servicii de la Star Beauty alături de TD Beauty:

10% - estensia genelor
15% - epilare cu pastă de zahăr şi ceară
15% - Acoperirea unghiilor cu gel lacTD Beauty

adresa:49/9 Tighina str Chisinau Moldova
date de contact:Diana - +37369049182
descriere:Salon amplasat exact în inima Chişinăului este foarte uşor de găsit, iar serviciile de care poţi profita în incinta acestui salon o să te transforme intr-o adevărată regină!